vineri, 16 mai 2014

Transformatoare , Catalog transformatoare , transformatoare stoc , stoc transformatoare , furnizor transformatoare , firme transformatoare , furnizori transformatoare ,

TRANSFORMATOARELE OFERITE DE SC ELECMOND ELECTRIC SRL AU URMATOARELE CARACTERISTICI :

Transformatoarele sunt in ulei, cu racire naturala libera cu puteri pana la 10000 kVA si tensiuni pana la 35 kV, sunt de tip etans cu perna de aer, sau cu conservator, cu izolatori de portelan , cutii cablu sau cutii de protectie.
SC ELECMOND ELECTRIC SRL fabrica transformatoare cu puteri , rapoarte de transformatoare, grupe de conexiuni, performante, etc. la solicitarea clientului

Transformatoarele sunt proiectate pentru un regim de functionare continuu la tensiunea si frecventa nominala in conditiile de temperatura si altitudine stabilite in standarde sau in caietul de sarcini ale clientului.

Sunt in conformitate cu standardele interne si internationale in vigoare si/sau conforme cu cerintele specificate in caietul de sarcini al beneficiarului.
Pierderile la mers in gol, curentul de mers in gol, pierderile la mers in sarcina, raportul de tensiuni si tensiunea de scurtcircuit sunt garantate si/sau sunt supuse tolerantelor conform solicitarilor.

Transformatoarele pot functiona fiind supraincarcate cu o sarcina peste valoarea nominala conform solicitarilor mentionate in fisele si in caietul de sarcini.

CONDITII DE MEDIU
Transformatoarele pot functiona in urmatoarele conditii de mediu :
- temperatura maxima a aerului 40
º C 
- temperatura minima a aerului de racire in exterior 35
º C 
- temperatura minima a aerului de racire in interior 15
º C 
- temperatura ambianta maxima zilnica 30
º C 
- temperatura ambianta maxima anuala 20
º C 
- temperatura maxima la soare 55
º C 
- altitudinea maxima peste nivelul marii 1000 m
 
- umiditatea relativa in aer la 20
º C 90 %

ACCESORII STANDARD
- placuta indicatoare
- comutator
- urechi ridicare
- terminal impamantare
- buson umplere
- nivela ulei
- robinet golire
- locas termometru
- conservator cu buson umplere si buson golire
- carucior bi-directional
- releu Buchholz la puteri mai mari de 630 kVA
- filtru aer la puteri mai mari de 400 kVA
- robinet izolare intre conservator si cuva la puteri mai mari de 1000 kVA
- supapa suprapresiune la transformatoarele etanse

ACCESORIILA CERERE
- robinet izolare la puteri mai mici de 1000 kVA
- termometru cu cadran
- termometru cu mercur
- releu Buchholz la produse sub 630 kVA
- filtru aer la produsele sub 400 kVA

REGLAJUL DE TENSIUNE
La transformatoarele la care se face referire reglajul de tensiune se realizeaza pe partea de inalta tensiune. Stabilirea pe o anumita treapta de tensiune se face cu ajutorul unui comutator atunci cand transformatorul este deconectat de la retea.

CONSTRUCTIE
MIEZUL MAGNETIC
Miezul magnetic este fabricat din tabla silicioasa laminata la rece cu pierderi specifice reduse. Tolele sunt izolate pe ambele parti cu un material izolant, rezistent la actiunea uleiului si a temperaturilor inalte. Dupa impachetare miezul este strans si consolidat cu ajutorul unor schele metalice astfel incat sa fie reduse la minim vibratiile si nivelul de zgomot

.INFASURARILE

Infasurarile transformatoarelor sunt proiectate astfel incat sa nu fie afectate de solicitarile mecanice, termice sau electrice. Infasurarile au forma cilindrica si sunt montate concentric pe coloanele miezului magnetic.
Intre straturile infasurarilor sunt prevazute canale de racire prin care circula uleiul, asigurandu-se astfel respectarea limitelor de supratemperatura. Prin aceasta se obtine o rata scazuta a deteriorarii izolatiei precum si marirea duratei de viata.Infasurarile sunt executate din conductoare de cupru sau aluminiu, sau din folie de aluminiu. Conductoarele din aluminiu sunt izolate cu hartie, iar cele din cupru pot fi emailate sau izolate cu hartie.
CUVA
Cuvele sunt executate fie cu pereti ondulati, fie echipate cu radiatoare de racire formand un tot unitar rezistent. Cuvele sunt fabricate din tabla de otel prin sudare. Protectia impotriva coroziunii se face prin vopsire, dupa ce cuva a fost curatita prin sablare. Metoda de vopsire prevede aplicarea prin imersie a doua straturi de grund urmate de trei straturi de email.La interior se aplica un strat de grund sau email rezistent la actiunea uleiului si la temperaturi inalte.

TRECERILE IZOLATE
Trecerile izolate sunt reprezentate de izolatorii din portelan care pot fi montati pe cuva sau pe capac. In functie de solicitarea clientului pot fi montati in cutii de protectie sau in cutii cablu.

ULEIUL
Transformatoarele furnizate sunt umplute cu ulei mineral TR 30 , gata pentru a fi puse in functiune.


DATE DE CONTACT :

Accesati pagina noastra: http://www.elecmond.ro
http://transformatoaredeputere.blogspot.ro/

Tel/Fax : 0251.413.110 Mobil : 0744.557.937

Transformatoare Elecmond Electric

TRANSFORMATOARE ELECTRICE De La 25 kVA – 40000kVA
Elecmond Producator TRANSFORMATOARE DE PUTERE , TRANSFORMATOARE ELECTRICE DE PUTERE, oferta transformatoare ,Transformatoare , Garantie 18 luni , Reparatii transformatoare ,Retimbrari transformatoare , Probe Incercari transformatoare , Revitalizari transformatoare , Consultanta de specialitate, Modificari transformatoare ,borne transformatoare ,Transformatoare de servicii interne , Rebobinari transformatoare, Reparatii transformatoare uscate, Transformatoare Electrice de Putere , Transformatoare la comanda, Transformatoare speciale, Proiectare si executie Posturi de transformare, Reparatii transformatoare de locomotiva, Bobine de reactanta , LEGATURI FLEXIBILE transformatoare de mare putere , Reparatie Transformator , Transformatoare Electrice Trifazate de Putere TTU 20/0,4 kV 6/0,4 kV 20/0,525 kV

FIRMA ATESTATA ANRE Proiectare si reparatii de transformatoare electrice de putere gama 40 kVA –40 000 kVA , Proiectare si executie de linii electrice interioare pentru constructii civile si industriale , bransamente aeriene sau subterane la tensiune nominala 0,4 kV , Proiectare de linii electrice aeriene sau subterane cu tensiuni nominale de 0,4 kV – 20 kV si posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20 kV
TRANSFORMATOR
Transformator 40 kVA , Transformator 63 kVA, Transformator 100 kVA , Transformator 160 kVA, Transformator 250 kVA, Transformator 400 kVA, Transformator 630 kVA, Transformator 800 kVA, Transformator 1000 kVA, Transformator 1250 kVA, Transformator 1600 kVA, Transformator 2000 kVA , Transformator 3150 kVA , Transformator 4000 kVA , Transformator 10000 kVA 10MVA, Transformator 16000 kVA 16 MVA , Transformator 25000 kVA 25 MVA, 35 MVA Transformator 40000 kVA 40 MVA , Tel/Fax : 0251.413.110 Mobil : 0744.557.937
https://www.facebook.com/Transformatoare.Electrice
Accesati pagina noastra: www.elecmond.ro
Email : elecmond@yahoo.com , sales@elecmond.ro

Transformatoare de putere

Transformatoare de putere
transformatoare

Transformatoare de putere

Transformatoare de putere
transformatoare